Printmand.dk

 

Printmand.dk er et far, søn og datter selskab. Vi har alle tre arbejde eller skole ved siden af, så derfor bruger vi vores fritid på websiden.

Firmaet blev stiftet d. 1 marts 2014 og har hovedetstæde i en lille by på fyn. Vi gør meget ud af hele tiden af forbedre websiden og vores ydelser, så derfor modtager vi gerne både ris og ros samt ideer

Alle vores billeder er non-filter. Det vil sige at du får billedet i den farve som det originale billede er i. Vi billedebehandler dog alle billeder, fjerner grimme pletter eller beskærer unødvendige dele væk. Vi garanterer at alle billedere fra vores egen samling, kun kan købes ved os. Vi har alle rettighederne til de billeder vi sælger fra vores egen samling, så det er kun os der har rettigheder til at sælge dem. 

OBS! Vi har ikke rettighederne til de billeder vi speciel trykker for kunderne, det vil sige at når i får trykt jeres billeder ved os, så har I stadig alle rettighederne ved jeres billeder.

Vi fokuserer meget på at have en høj kundetilfredshed, så derfor indspicerer og kontrollerer vi alle produkterne inden de sendes ud til kunden. Hvis der mod forventing skulle være nogle overenstemmelser eller fejl i produktet, så kontakt os hurtigts muligt.

Hvis du ikke er tilfreds, så er vi heller ikke!

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk